TERMES LEGALS

Qui som
La nostra adreça web és: https://www.esglesiatallers.org.

Quines dades personals recollim i per què

Formularis de contacte
Galetes
Si deixeu un missatge a la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic amb galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hagueu d’emplenar les dades de nou quan us poseu de nou en contacte amb nosaltres. Aquestes galetes duraran un any.

Contingut incrustat d’altres llocs web
Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Si us subscriviu al “Butlletí” o al “Dia a dia” emmagatzemem la informació personal que ens proporcioneu al vostre perfil de subscriptor. Tots els subscriptors/res poden editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment. Els administradors/es de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades
Si desitgeu fer ús del dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades ens podeu enviar un missatge a través del Formulari de Contacte, o via postal a l’adreça ‘ut supra’ indicada.

Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades
Els correus electrònics dels subscriptors han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Calendari: Activitats

Calendari EPBC

Subscripcions


 

Publicacions*:

 


Cultes a youtube

Cultes a YouTube EPBC