ESTUDI BÍBLIC

 

Cada dijous, de 19:00 a 20:30 h. i al carrer Tallers, treballem diversos llibres de la Bíblia, amb el guiatge de la nostra pastora Marta López Ballalta.

Estàs convidat a participar amb nosaltres d’aquesta activitat: és obert a tothom.


Pots consultar quin llibre estem estudiant en aquests moments, tot accedint al nostre Calendari


EN AQUESTS TEMPS DE PANDÈMIA, L’AMOR ALS NOSTRES GERMANS I AL PERSONAL DE PRIMERA NECESSITAT FA QUE HAGUEM DECIDIT NO OBRIR FINS QUE LES CONDICIONS SIGUIN MÉS PROPÍCIES I SEGURES. ENS VOLEM I SENTIM SOLIDARIS AMB TOT AQUELL QUI PATEIX LA MORT I LA MALALTIA DE PROP, LA FAM, LA PRECARIETAT I LA SOLEDAT.
MALGRAT TOT, EL TEMPS NO S’HA ATURAT PER A NOSALTRES: CONTINUEM LES NOSTRES ACTIVITATS PER INTERNET: ELS CULTES PER YOUTUBELES MEDITACIONS DIÀRIESEL BUTLLETÍ DOMINICAL, I TEMPS DE PREGÀRIA DE CADA DIJOUS A LES 19h.

21 La dona, quan ha d’infantar, està afligida, perquè ha arribat la seva hora; però així que la criatura ha nascut, ja no es recorda més del sofriment, joiosa com està perquè en el món ha nascut un nou ésser. 22 També ara vosaltres esteu tristos, però el vostre cor s’alegrarà quan us tornaré a veure. I la vostra alegria, ningú no us la prendrà.

Joan 16, 21-22


 

Calendari: Activitats i Cultes

Butlletí Informatiu InfoCP

 

Podcast EPBC

Cultes a youtube

Dia a Dia

Clica i descarrega’t l’arxiu pdf o subscriu-te