“JO SÉ QUINS SÓN ELS MEUS DESIGNIS SOBRE VOSALTRES”

DIVENDRES 4 DE MARÇ

A LES 19:00 HORES

ST GEORGE’S CHURCH – Carrer Horaci, 38 – Barcelona

El primer divendres de març, el moviment del Dia Mundial de Pregària s’uneix en oració i acció en les comunitats locals de tot el món. Aquest any no és diferent. Tornarem a pregar juntes aquest cop sí, a l’església de St. George.

De fet, al final del segle XIX, les dones baptistes dels EUA van començar a pregar i donar suport econòmicament a les missioneres escampades per tot el món.

Gradualment, aquest moviment d’oració va anar creixent i ampliant-se. En l’actualitat, en 140 països de tot el món, se celebra el Dia Mundial de Pregària, una celebració preparada aquest any per les dones cristianes d’Anglaterra, Gal·les i Irlanda del Nord. Tanmateix, a Espanya, aquesta celebració té una llarga història; comença a celebrar-se des de 1950. Inicialment va començar a l’Església Reformada Episcopal (Comunió Anglicana) i a l’Església Evangèlica Espanyola. Posteriorment, es va incorporar, també, l’Església Catòlica Romana.

Preparat per dones que ens acosten al seu país i a les seves necessitats, aquesta celebració està oberta, a més, a dones i homes que vulguin tenir una vivència religiosa que els uneixi a milers d’homes i dones que preguen també, amb la mateixa litúrgia, en diferents franges horàries, aquest primer divendres de març.

És per això que aquest any, et convidem a unir-te a nosaltres divendres 4 de març a les 19h a l’església de St. George’s Church. La seva adreça és carrer Horaci, 38 – Barcelona per celebrar aquest dia dedicat a les esglésies d’Anglaterra, Gal·les i Irlanda del Nord.