El primer divendres de març, el moviment del Dia Mundial de Pregària s’uneix en oració i acció en les comunitats locals de tot el món. Aquest any no és diferent. Tornarem a pregar juntes aquest cop sí, a la Parròquia del Carme.

De fet, al final del segle XIX, les dones baptistes dels EUA van començar a pregar i donar suport econòmicament a les missioneres escampades per tot el món. A poc a poc, aquest moviment d’oració va anar creixent i ampliant-se. Per això, en l’actualitat, en 140 països de tot el món, se celebra el Dia Mundial de Pregària, una celebració preparada aquest any per les dones cristianes de Taiwan. Pel que fa a Espanya, aquesta celebració té una llarga història; comença a celebrar-se des de 1950. Inicialment, es va iniciar a l’Església Reformada Episcopal (Comunió Anglicana) i a l’Església Evangèlica Espanyola. Posteriorment, es va incorporar també l’Església Catòlica Romana.

Avui dia, preparat per dones que ens acosten al seu país i a les seves necessitats, aquesta celebració està oberta a dones i homes que vulguin tenir una vivència religiosa que els uneixi a milers d’homes i dones que preguen també, amb la mateixa litúrgia, en diferents franges horàries, aquest primer divendres de març.

Aquest any, et convidem a unir-te a nosaltres divendres 3 de març a les 19h a la Parròquia del Carme. La seva adreça és al Carrer Bisbe Laguarda, 1 C – Barcelona. Junts celebrarem aquest dia dedicat a les esglésies de Taiwan.