DMP 2024 PALESTINA

El primer divendres de març, el moviment del Dia Mundial de Pregària s’uneix en oració i acció en les comunitats locals de tot el món. Aquest any no és diferent. Tornarem a pregar juntes aquest cop sí, a l’església evangèlica de parla alemanya.

Al final del segle XIX, les dones baptistes dels EUA van començar a pregar i donar suport econòmicament a les missioneres escampades per tot el món. A poc a poc aquest moviment d’oració va anar creixent i ampliant-se, de manera que avui, en 140 països, al llarg de tot el món, se celebrarà el Dia Mundial de Pregària. Aquest any la preparen les dones cristianes de Palestina. A Espanya se celebra des de 1950. Va començar a l’Església Reformada Episcopal (Comunió Anglicana), i a l’Església Evangèlica Espanyola. Anys després, es va incorporar també l’Església Catòlica Romana.

Preparat per dones que ens apropen al seu país i a les seves necessitats, està obert a dones i homes que vulguin tenir una experiència religiosa que els uneixi a milers d’homes i dones que preguen també, amb la mateixa litúrgia, en diferents franges horàries, aquest primer divendres de març.

Aquest any t’esperem divendres 1 de març a les 19h a l’església evangèlica de parla alemanya. (carrer Brusi, 94 – Barcelona). Celebrarem aquest dia dedicat a les esglésies de Palestina.