CULTE

 

Cada diumenge, a les 11h, celebrem el culte.

És l’activitat més important de la nostra comunitat. Tothom està convidat a sentir la predicació i a participar del Sant Sopar que fem cada primer i tercer diumenge del mes.

Pots consultar quin predicador/a, diaca o organista està assignat per a cada diumenge, tot consultant el nostre Calendari


Durant el culte, els nens i nenes de fins a 12 anys assisteixen a l’Escola Dominical, on els expliquem històries de la Bíblia i els ensenyem el que Jesús ens va voler transmetre.


EN AQUESTS TEMPS DE PANDÈMIA, L’AMOR ALS NOSTRES GERMANS I AL PERSONAL DE PRIMERA NECESSITAT FA QUE HAGUEM DECIDIT NO OBRIR FINS QUE LES CONDICIONS SIGUIN MÉS PROPÍCIES I SEGURES. ENS VOLEM I SENTIM SOLIDARIS AMB TOT AQUELL QUI PATEIX LA MORT I LA MALALTIA DE PROP, LA FAM, LA PRECARIETAT I LA SOLEDAT.
MALGRAT TOT, EL TEMPS NO S’HA ATURAT PER A NOSALTRES: CONTINUEM LES NOSTRES ACTIVITATS PER INTERNET: ELS CULTES PER YOUTUBELES MEDITACIONS DIÀRIESEL BUTLLETÍ DOMINICAL, I TEMPS DE PREGÀRIA DE CADA DIJOUS A LES 19h.

21 La dona, quan ha d’infantar, està afligida, perquè ha arribat la seva hora; però així que la criatura ha nascut, ja no es recorda més del sofriment, joiosa com està perquè en el món ha nascut un nou ésser. 22 També ara vosaltres esteu tristos, però el vostre cor s’alegrarà quan us tornaré a veure. I la vostra alegria, ningú no us la prendrà.

Joan 16, 21-22

Calendari: Activitats i Cultes

Butlletí Informatiu InfoCP

 

Podcast EPBC

Cultes a youtube

Dia a Dia

Clica i descarrega’t l’arxiu pdf o subscriu-te