La Residència Bet-san va ser inaugurada el 26 d’octubre de 1969 pel pastor Samuel Capó i Ferrer, el qual havia estat el seu principal impulsor.

Durant molts anys aquest pastor havia anat creant consciència entre els membres de l’Església Evangèlica de Catalunya sobre la necessitat de crear una llar on els cristians evangèlics i les persones grans sense recursos poguessin anar a viure els seus darrers anys.

Amb l’esforç del poble evangèlic es va arribar a comprar un terreny amb una petita casa en el barri del Raval de Sta. Coloma de Gramenet (Barcelona). Al principi, va servir de temple per a la nova església de la ciutat i més tard amb l’ajuda de l’obra Gustav Adolf Werk d’Alemanya es va arribar a construir una residència amb una capacitat per a 45 persones.

El dissabte 21 de març celebrem els 50 anys de la llar d’avis i ho volem fer amb un acte d’agraïment a Déu per haver-nos acompanyat, per haver estat al costat de tots aquells que han donat el seu esforç i bona voluntat al serveis dels nostres grans.

Tu també estàs convidat a l’església del carrer Tallers, 26 a les 19 h!!
NOTA: Aquest acte va ser cancel·lat per causa de la pandèmia. El tenim pendent quan tot això acabi!