THE COR

 

Aquests som nosaltres. The Cor. Amb totes les ganes i de la mà d’un bon mestre com en Robert, cada diumenge assagem per trobar altres formes de lloar Déu amb la veu. Tant joves com més grans aprenem a educar la veu. I entre riures i concentració, aprenem també els uns dels altres. Cantem Salms, Bach i himnes força coneguts.

Si t’hi vols apuntar sempre hi ets a temps. El cant ens ajuda a alegrar-nos el dia i sentir-nos bé si sentim des del fons del cor el que cantem. No cal que pertanyis a la nostra església, només cal que tinguis ganes de cantar a Déu el que cantem! Sempre seràs benvingut i benvinguda!

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a: cor@esglesiatallers.org


EN AQUESTS TEMPS DE PANDÈMIA, L’AMOR ALS NOSTRES GERMANS I AL PERSONAL DE PRIMERA NECESSITAT FA QUE HAGUEM DECIDIT NO OBRIR FINS QUE LES CONDICIONS SIGUIN MÉS PROPÍCIES I SEGURES. ENS VOLEM I SENTIM SOLIDARIS AMB TOT AQUELL QUI PATEIX LA MORT I LA MALALTIA DE PROP, LA FAM, LA PRECARIETAT I LA SOLEDAT.
MALGRAT TOT, EL TEMPS NO S’HA ATURAT PER A NOSALTRES: CONTINUEM LES NOSTRES ACTIVITATS PER INTERNET: ELS CULTES PER YOUTUBELES MEDITACIONS DIÀRIESEL BUTLLETÍ DOMINICAL, I TEMPS DE PREGÀRIA DE CADA DIJOUS A LES 19h.

21 La dona, quan ha d’infantar, està afligida, perquè ha arribat la seva hora; però així que la criatura ha nascut, ja no es recorda més del sofriment, joiosa com està perquè en el món ha nascut un nou ésser. 22 També ara vosaltres esteu tristos, però el vostre cor s’alegrarà quan us tornaré a veure. I la vostra alegria, ningú no us la prendrà.

Joan 16, 21-22


The Cor i el Cor de Rubí de la mà per cantar junts malgrat el confinament.

 

Calendari: Activitats i Cultes

Butlletí Informatiu InfoCP

 

Podcast EPBC

Cultes a youtube

Dia a Dia

Clica i descarrega’t l’arxiu pdf o subscriu-te