Pobresa i marginació

Cistella solidària-.
A l’església de Tallers fem una recollida de menjar per col·laborar amb la tasca que fa “El Chiringuito de Dios” al carrer Espalter de Barcelona, en ple barri nostre. Tenim una “cistella solidària” per recollir aliments.

Els productes que ara mateix ens demanen són: llet, oli, sucre, conserves de sardines i de tonyina, flassades pels qui dormen al carrer, etc.
Podem col·laborar amb ells en aquesta tasca i en aquest moment on tantes persones passen dificultats.
Aliments més urgents


Pis d’orientació, reinserció i tractament-.
Un projecte creat per donar suport i afavorir la reinserció social de persones en situació d’exclusió social que han tingut problemes a diverses escales: adicció a drogues, desestructura personal i familiar, situació d’indigència, problemes judicials….
És una llar on les 4 persones que viuen, s’autogestionen i conviuen fins que cada una d’elles arriba a la seva pròpia autonomia.
Web i més informació


Oficina d’acolliment-.
L’oficina d’Acollida és un projecte d’acollida, orientació i derivació per a qualsevol persona que presenti una problemàtica de caire social.
En l’oficina d’acolliment treballa un equip de professionals coordinat amb diverses entitats socioeducatives i terapèutiques.
L’horari d’atenció són els dimarts, els dijous i els divendres de 10:00 a 13:30 h. El número de telèfon és el 934664703.
Web i més informació


Si creus que has de col·laborar, com tu puguis, fes-nos-ho saber: Formulari de contacte