Excursió EEC Torre de les Aigües

Dissabte 16 de juny tindrem la sortida de l’Església Evangèlica de Catalunya. A les 11:00 del matí visitarem la TORRE DE LES AIGÜES del Poble Nou. La visita dura una hora aproximadament. Per dinar, l’església de Poble Nou ens convida a una paella.
Anima’t! T’ho passaràs bé!

Torre de les Aigües de Poblenou

Vista de Poblenou i la línia de la costa fins Montjuïc

Et presentem un recorregut pel passat i el present de la Torre de les Aigües del Besòs, un dels únics elements que han sobreviscut del patrimoni industrial al litoral de Barcelona, al barri del Poblenou.

Des del somni de la seva construcció, passant pel somni de l’oblit i els usos industrials, arriba ara el somni de la seva recuperació.

Amb més de 60 metres d’alçària, és el testimoni d’un gran projecte empresarial per proveir d’aigua de boca la ciutat de Barcelona, que va impulsar la Compañía General Anónima de Aguas de Barcelona, Ladera Derecha del Besós.

Pel caràcter emblemàtic de l’espai i per la seva estructura arquitectònica, les visites a la Torre s’han de realitzar amb un guia, que ens trasllada a la Barcelona de 1880, al passat industrial de Barcelona i del Poblenou.