Espai d’exposicions

La Sala d’Exposicions de l’Església Protestant de Barcelona Centre té com a finalitat el suport i la divulgació de manifestacions artístiques, lloc de trobada de diferents pensaments, cultures i d’obertura al nostre voltant, mostrant una especial sensibilitat a l’interès social o col·lectiu que ens envolta.

espai_expo

Per tot això promou la participació d’artistes, entitats, associacions o grups que desitgin utilitza-la per la difusió de la seva obra.

Ens trobareu al carrer dels Tallers, 26 de Barcelona de 18,30 a 20,30 h. de dilluns a divendres o trucant al telèfon 660193688

MURAL DE NADAL

Aquest Nadal hem decorat l’espai d’exposicions amb una escena recordant el naixement de Jesús.


DIA MUNDIAL DE PREGÀRIA

El dia 2 de març celebrem el dia de pregària universal de les dones. Any rere any, i des de 1887,dones de tot el món de moltes cultures i pensament diferent han dedicat part del seu temps al recolliment i la pregària, per compartir amb altres la seva preocupació i anhel per aquet món que per molts, cada dia esdevé un lloc més perillós i mes inhumà. Un món en el que les dones i homes cristians, amb el nostre compromís, podem aportar una mica d’esperança.

Aquest any és la república de Surinam, la protagonista. Com veureu és un petit país de l’Amèrica del Sud, en el que la seva gran riquesa és la multiculturalitat.

Hem fet un recull de molts dels cartells que s’han pintat per aquesta ocasió tan especial al llarg dels anys.