Espai d’exposicions

La Sala d’Exposicions de l’Església Protestant de Barcelona Centre té com a finalitat el suport i la divulgació de manifestacions artístiques, lloc de trobada de diferents pensaments, cultures i d’obertura al nostre voltant, mostrant una especial sensibilitat a l’interès social o col·lectiu que ens envolta.

espai_expo

Per tot això promou la participació d’artistes, entitats, associacions o grups que desitgin utilitza-la per la difusió de la seva obra.

Ens trobareu al carrer dels Tallers, 26 de Barcelona de 18,30 a 20,30 h. de dilluns a divendres o trucant al telèfon 660193688


EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS DE LAMPEDUSA

Europa, terra de llibertat?

Ells, els nostres germans, estan aquí, en pell viva!!

Lampedusa3 copia

En aquests dibuixos es centra la injustícia a través de la Mediterrània que es concreta en una mirada, un gest, a més de tantes imatges gravades en la memòria de l’autor Francesco Piobbichi, director d’un centre d’acollida de dones i nens a l’illa de Lampedusa.

Lampedusa copia

Alguns dibuixos es van fer poques hores després d’haver “viscut” aquestes imatges, mentre que d’altres són veritables manifestos contra la indiferència que mata, els missatges per eliminar una frontera que espera a la gent desesperada, els immigrants que arriben amb les seves pròpies mans i els peus descalços, fugen de la guerra, pel so de “les nostres” armes que poden acabar amb les seves vides.

Lampedusa2 copia

Ja han fet el seu èxode!! Acollim-los.