El Gran Recapte

Facebook Twitter Email

RECOLLIDA D’ALIMENTS EL GRAN RECAPTE

“El Gran Recapte ha aconseguit superar de nou la barrera de les 4.000 tones d’aliments, recollits per a les persones més necessitades. El Gran Recapte no seria possible sense la participació de 27.000 voluntaris, molts dels quals repeteixen cada mes de desembre.”

Aquestes van ser les paraules que van donar sortida a la notícia sobre la recollida d’aliments anual al nostre país, en el telenotícies de TV3. I és cert, els voluntaris de l’església junt amb voluntaris d’El Far i del poble, repeteixen des de fa un parell d’anys en tres dels supermercats de La Llagosta. Hi anem amb alegria de poder servir els més petits, els necessitats, tal com Jesús ens va ensenyar. No ens encongeix el fred davant les portes del súper, que hi és, ens vestim amb polars, mitjons, fulards i el que faci falta. Ja quasi ni fa falta explicar el que estem fent, la gent ho sap i hi col·labora generosament amb les possibilitats de cada u.

Podríem explicar que hi ha gent que va anar a comprar expressament per donar tot el que hi havia al seu carro, gent que et deia “solament puc deixar això”, persones que compraven el doble del que necessitaven i en deixaven la meitat, molts pensant que potser un dia necessitaran d’aquesta ajuda. Fins i tot un nen d’uns nou anys, que esperava la mare a la sortida de les caixes i ens va preguntar què fèiem, en marxar ens va desitjar que recollíssim molt menjar.

Com ens deia en Rubén Pallàs en el seu article del butlletí de la setmana passada: “ser “bons” amb els qui ens necessita és gratificant” i és per això que us convido, si podeu, a participar en aquest acte l’any vinent.

I acabo amb les paraules dels responsables del Banc dels aliments que ens engloba a tots: “Voluntaris, donants i empreses col·laboradores heu fet realitat un somni que es repeteix cada any i que sense vosaltres no seria possible!</>
MIL GRÀCIES!

Anna Guinot

Facebook Twitter Email

No comments yet.

Leave a Reply