Dolor i rebuig de l’ús de la força a Catalunya | Comunicat de premsa

Facebook Twitter Email

 

IGLESIA EVANGELICA ESPAÑOLA
ESGLÉSIA EVANGÈLICA DE CATALUNYA

Comunicat de premsa
DOLOR I REBUIG PER L’ÚS DE LA FORÇA A CATALUNYA PER REPRIMIR UNA EXPRESSIÓ DE LA VOLUNTAT POPULAR

Davant l’escalada de tensió i l’ús de la força emprada a Catalunya contra una expressió de la voluntat popular, volem condemnar les accions violentes que s’han esdevingut avui i expressar la nostra profunda decepció davant la manca de voluntat política per evitar els fets lamentables que s’han produït.

Refusem l’actuació policial que ha contribuït a aquesta tensió fent un ús desproporcionat de la força i manifestem el nostre dolor per les més de 900 víctimes, dos de les quals estan en estat molt greu en el moment d’emetre aquest comunicat.

Denunciem que actuacions repressives com aquestes no són pròpies d’un estat que diu vetllar per la protecció i integritat de tots els seus ciutadans, preservant-ne els drets democràtics fonamentals.

La IEE, juntament amb l’EEC, no ens manifestem a favor d’opcions polítiques, en tant que aquestes formen part de la llibertat de pensament de les persones, però amb l’EEC plegats també cridem al respecte mutu, al diàleg i a la garantia dels drets civils i polítics de la ciutadania.

La pau és la nostra vocació cristiana, i qualsevol acte que trenca amb la pau mitjançant la utilització de la força ens resulta lamentable i rebutjable.

Fem una crida a la reconciliació i als esforços de diàleg que ens ajuden a viure amb les nostres discrepàncies i diferències, tal i com ens ensenya l’evangeli de Jesucrist.

COMISIÓN PERMANENTE DE LA IEE

MESA DE L’ESGLÉSIA EVANGÈLICA DE CATALUNYA (IEE a Catalunya)

Facebook Twitter Email

No comments yet.

Leave a Reply