Culte de Nadal

Facebook Twitter Email

nadal
PRELUDI MUSICAL: BLANC NADAL Blanc, l’aire de Nadal, l’aire…! Porta cançons d’aquesta nit, amb la neu estesa i amb la puresa de ser altre cop petits. Blanc, l’aire de Nadal, torna. La neu s’adorm i omple els camins. I del fons d’un temps infinit ve la pau, que ha fet aquesta nit.

BENVINGUDA I PREGÀRIA

HIMNE: SONIN CANTS DE FESTA! ÉS UN JORN DE GOIG Sonin cants de festa! És un jorn de goig, pel perdut i pobre pecador. Déu, el nostre Pare, mira compassiu i a la terra envia un Salvador. Tornada: Glòria! Glòria! Dalt del cel se sent; Glòria! Glòria! Tots junts, sí cantem. Planes i muntanyes, fins la mar més gran, facin crits de joia i llibertat. Sonin cants de festa! És un jorn de goig; a Betlem, el Crist s’ha humanitzat. I per tots el homes serà un doll d’amor, de pau i de bona voluntat. Sonin cants de festa! És un jorn de goig; àngels ho anuncien a Betlem. Plens de joia certa, tindrem salvació, si humils i amb fe tots l’acceptem.

LECTURA DE LLOANÇA: SALMS 96

HIMNE: CANTEM UN CÀNTIC PLE D’AMOR Cantem un càntic ple d’amor al nom de Jesucrist; cantem avui amb tot el cor, amb tota gratitud. Tornada: Sí, cantem per sempre (3) al nom de Jesucrist. Senyor, per sempre ben lloat ha de ser el vostre nom; per tots els pobles honorat, al volt de tot el món. Que l’honra i glòria tingui arreu, per totes les nacions; el seu amor ens és sens preu, i sense condicions. Cantem dient que n’és de bo el nostre Salvador; per ells tenim aquest gran do: la nostra redempció.

LECTURES BÍBLIQUES: ISAÏES 9, 2-7 TITUS 2, 11-14

HIMNE: VENID, FIELES TODOS Venid, fieles todos, a Belén marchemos de gozo triunfantes, henchidos de amor, y al Rey de los cielos humilde veremos. ¡Venid, adoremos a Cristo el Señor! El que es Hijo eterno del eterno Padre, y Dios verdadero que el mundo creó, al seno virgíneo bajó de una madre. ¡Venid, adoremos a Cristo el Señor! En pobre pesebre yace reclinada, al hombre ofreciendo eternal salvación, el santo Mesías, el Verbo humanado. ¡Venid, adoremos a Cristo el Señor! Cantad jubilosas, célicas criaturas; resuenen los cielos con vuestra canción: «¡Al Dios bondadoso, gloria en las alturas!» ¡Venid, adoremos a Cristo el Señor! Jesús, celebramos tu bendito nombre con himnos solemnes de grato loor. ¡Por siglos eternos adórete el hombre! ¡Venid adoremos a Cristo el Señor!

LECTURA DEL EVANGELI: LLUC 2, 1-20

HIMNE: JOIA EN EL MÓN! JESÚS ÉS NAT! Joia en el món! Jesús és nat! O, terra! El teu Senyor rep amb amor i humilitat, i canta a sa llaor i canta a sa llaor; i canta, i canta a sa llaor. Joia en el món! Amb nostres cants lloem el Salvador. Muntanyes, rius, comes i plans, ens facin de ressò, ens facin de ressò; ens facin, ens facin de ressò. Joia en el món! Des del coval Jesús ens obrirà, del Paradís el gran portal, i allí ens acollirà, i allí ens acollirà; i allí, i allí ens acollirà.

PROCLAMACIÓ DE LA PARAULA

INTERLUDI MUSICAL

HIMNE: SANTA NIT, PLÀCIDA NIT Santa nit, plàcida nit, els pastors han sentit l’al·leluia que els àngels cantant, en el món han estat escampant: El Messies és nat! El Messies és nat! Santa nit, plàcida nit. Ja està tot adormit, vetlla sols en la cambra bressant dolça mare que al nin va cantant: dorm en pau i repòs, dorm en pau i repòs. Santa nit, plàcida nit. El Jesús tan petit és el Déu, Ser suprem poderós, en humil petitesa reclòs, per l’home redimir, per l’home redimir.

COL·LECTA: FONS DE SOLIDARITAT

HIMNE: ALLÀ EN UN PESSEBRE Allà en pessebre, Jesús ha nascut Ell és l’esperança d’un món oprimit. Pastors i astrònoms, seguint un estel, s’apropen i adoren l’Infant sense llit. Tants homes i dones teixint el futur, herència rebuda de tots aquests anys. Nosaltres, la peça que mou el present, tenim l’esperança a les nostres mans.

BENEDICCIÓ

POSTLUDI

Facebook Twitter Email

Tags:

Subscriu-te a les notícies

Indica el teu e-mail

No comments yet.

Leave a Reply